рекламирање
iPhone 15

Батериите на iPhone 15 имаат поголем капацитет од оние на iPhone 14

Еволуцијата на хардверот на Apple им овозможува на уредите да ги зголемат своите перформанси меѓу генерациите, покрај тоа што ќе постигнат подолг век на батеријата...