Apple AirPods Pro

Според Марк Гурман, новите AirPods Pro и iPad Pro со стаклен заден дел нема да пристигнат до 2022 година

Во последната говор, многумина беа корисниците кои очекуваа дека за време на настанот, Apple ќе ја претстави очекуваната трета генерација ...

рекламирање