iBoy, почит што iPod го заслужува

Classicbot лансира нова кукла на Kickstarter, iBoy, која му оддава почит на оригиналниот iPod со големи детали и што сега можете да ја нарачате.

Купете iPhone и испорачајте го со AirPods

DigiTimes тврди дека Apple може да додаде AirPods заедно со iPhone следната година. Повторувана гласина за која се надеваме дека ќе се исполни една година

Најдобри трикови за AirPods Pro

Ние ви покажуваме сè што можете да направите со вашите AirPods Pro, за да можете да ги искористите сите функции на овие фантастични слушалки.