Белкин најавува Cек кабел од молња до 3,5 мм за iPhone

Производителот на додатоци Белкин, штотуку претстави нов кабел што ни овозможува да пренесуваме музика од iPhone до 3,5 мм приклучок, идеален за поврзување со аудио влезот на нашиот автомобил или стерео.

Амазон премиер лого

Амазон нуди за денес 21

Ние ги избираме најдобрите зделки на Амазон за додатоци за iPhone и iPad, со попусти кои се движат од 30 до 40%, но тоа ќе трае само до крајот на денот.

Ова може да бидат слушалките на Apple

Видеото ни покажува какви можат да бидат слушалките на „Епл“ што може да се појави на пазарот кон крајот на 2018 година или почетокот на 2019 година.

Фокскон објавува набавка на Белкин

Азиската компанија „Фокскон“ најави купување на „Белкин“, еден од главните производители на додатоци заверени од „Епл“ за „Ајфон“, заедно со сите компании што се дел од неа, како што се „Вемо“, „Линксис“ и „Фајн“.

Вака работи адаптивното аудио на HomePod

HomePod го прилагодува звукот што го емитира во просторијата во која се наоѓа благодарение на новата технологија и необичната поставеност на неговите звучници.

HomePod ќе биде компатибилен со форматот FLAC без загуби

И покрај фактот дека Apple не нуди природна поддршка за датотеки во формат FLAC, првиот звучник на Apple не поддржува само формат без загуби FLAC, туку и формат ALAC, кој е комерцијален Apple и ни нуди квалитетна сличност.

Не сите безжични полначи се грди и iOttie е пример

Фирмата iOttie ја претстави Безжичната подлога за брзо полнење iOS, безжичен полнач со завршна ткаенина и достапен во 5 бои, што ни нуди поинаков дизајн од оној што обично го наоѓаме кај овој тип на производи.