Најдобри случаи со iPhone SE

Најдобри случаи со iPhone SE

Ова се НАЈДОБРИТЕ СЛУЧАИ за iPhone SE. Заштитете го вашиот мобилен Apple со овој каталог на навлаки по најдобра цена што ќе спречи гребење и пукање.

Најдобри случаи за вашиот iPhone

Дали сакате да купите или да дадете футрола iPhone 6s за Божиќ? Тука ви даваме идеи за да ја купите НАЈДОБРАТА кутија за мобилен Apple.

USB C

Колку трае приклучокот Молња?

Причини зошто Apple ќе престане да го користи приклучокот Lightning на iPhone и iPad за да се обложи на новиот USB-C веќе достапен на MacBook 2015.

Оки PowerBank

Преглед на батеријата Aukey 8000 mAh

Анализа на батеријата Aukey Power Bank 8000 mAh, производ што ќе спречи да останете без автономија на вашиот iPhone, iPad или кој било друг уред.

Независна, невидлива заштита

Незабележлив спреј е невидлив спреј способен да го заштити вашиот iPhone и од вода и од гребнатини, целосно нанесен, тој е класифициран како IPX7.

IPhone 6 веќе има dualSIM адаптер

Конвертирањето на iPhone 6 во терминал со двојна SIM е можно со адаптер што ви овозможува да користите две картички во мобилниот Apple.

Shoulderpod, потпора за вашиот iPhone 6 PLus

Shoulderpod S1 е првиот додаток во опсегот посветен на мобилниот аудиовизуелен, има три основни функции, едноставен е пренослив и лесен за употреба.