Philips Hue и HomeKit, совршени сојузници

Го тестиравме системот за осветлување на Philips Hue со стартер комплет кој вклучува се што ви треба, а исто така е компатибилен со HomeKit.

Краен водич за попусти на Apple College

Ви го пренесуваме дефинитивниот водич за да можете да ги искористите студентските попусти на Apple и на тој начин да заштедите многу пари.