MagSafe Duo, фантастичен и скап

Ја тестиравме основата за полнење MagSafe Duo, со одличен дизајн и што можете да ја носите во секој џеб, без да ја забележите.

VPN

Што е VPN и за што служи?

Toе објасниме што е по ѓаволите VPN и какви предности им нуди на приватниот корисник, не само на компаниите. За што можете да го користите?