Користење на Интернет од 2009 до 2016 година

Дали влегуваме во ерата на Post-PC?

Тоа беше пост-компјутер: како што напредуваше Стив sобс, таблетите и мобилните телефони се користат повеќе од компјутерите, барем кога сурфаме на мрежата.

Apple Campus 2 во ноември

Apple Campus 2 е скоро готов

Изградбата на „Епл кампус 2“, која ќе биде новото седиште на блокот, доби важни промени и е скоро завршена.

[Преглед] Тестирање на тотални случаи

Преглед на две од случаите на Тотали во секојдневна употреба. Не пропуштајте еден од најтенките случаи на пазарот што најдобро одговара на вашиот iPhone.

Ајфонот во медиумите

Лансирањето на iPhone е нешто што надминува секоја граница. Сакале или не, тоа е несомнена референца на пазарот ...

Зошто iPad нема калкулатор?

Дека „iPad“ нема апликација „Калкулатор“ има свое објаснување, а поранешен вработен во компанијата нè извади од сомнежи кажувајќи ни зошто.

Ова се новостите за iOS 10 Beta 3

iOS 10 Beta 3 доаѓа со важни вести како што е можноста за отклучување на iPhone без притискање на копчето home. Ние ги прикажуваме на видео.

Motorola Moto Z без приклучок од 3.5 mm Сега што?

Motorola неодамна го лансираше својот фантастичен Moto Z, со необична карактеристика што се чини дека помина незабележано, без приклучок од 3.5 mm. Анализираме зошто.