Стариот PR на Apple оди на Твитер

Од средината на минатата година највисокото раководство го принуди поранешниот извршен директор на Твитер да си даде оставка, водите ...

Apple подготвува свој Street View

Дали се сеќавате на претходната слика? Автомобилот беше виден минатата година, а „Епл“ веќе потврди дека ќе ги користи своите податоци на „Мапите на Епл“. Дали имате сопствен уличен приказ?

Fitbit е SmartWear по избор на овој Божиќ

Апликацијата Fitbit за iOS се искачува на врвните преземања за време на Божиќните денови, потврдувајќи го нејзиниот успех во продажбата.