рекламирање
Apple Store Париз

Apple продолжува да бара корисниците кои ги посетуваат нејзините продавници да го сторат тоа со маска

Додека земјите продолжуваат да напредуваат во процесот на масовна вакцинација, некои земји почнаа да ги релаксираат правилата на ...