App Store и iTunes доживуваат дефекти

App Store и iTunes Store веќе неколку часа имаат проблеми со работењето, проблеми што не спречуваат да извршуваме пребарувања и преземања

Fitbit ги претстави новите Charge 2 и Flex 2

Според последните податоци што ги објавивме пред неколку недели, Fitbit во моментов е најголемиот производител на уреди за квантификација во ...

Apple ги издава iOS 10 Beta 8 и tvOS 10 Beta 7

Еден ден по лансирањето на iOS 9.3.5 за да поправите сериозна безбедносна грешка што им овозможи да го шпионираат вашиот iPhone ...

Apple го презема Gliimpse

Apple го купи стартапот Gliimpse, врамен во секторот за лично здравје и велнес. Оваа акција става ...

Епл Музика

Apple Music слета во Јужна Кореја

Јужна Кореја е последната земја во која корисниците веќе можат да уживаат во музичкиот сервис на „Епл“, по Израел

Епл Музика

Apple Music слета во Израел

Стриминг музичката услуга на „Епл“ „Епл мјузик“ штотуку слета во Израел, повеќе од една година по нејзиното лансирање.