Fitbit да лансира нови модели со чип NFC

Fitbit штотуку објави купување на Coin, компанија посветена на продажба на картички со NFC чип, чип што ќе го интегрира во своите квантифицирачки бендови

Како да го смените вашиот Apple ID

Ние објаснуваме чекор по чекор и со слики како можете да ја промените е-поштата што ја користите во вашиот Apple ID без да ги изгубите вашите набавки.

Јаболко покритие на 21 март

21 март главните часови

За неколку часа ќе започне главната точка каде што конечно ќе го видиме новиот iPhone SE. Ако сакате да го следите, ние ќе ви ги покажеме главните времиња за почеток

NBA 2k16 пристигнува за Apple TV

Лансирање на уред со Apple TV со сопствен оперативен систем, tvOS и сопствена продавница за апликации за ...

Apple Pay додава нови банки во Кина и САД

Додека го чекаме конечното проширување на „Епл пеј“ во повеќе земји, и САД и Кина продолжуваат да додаваат банки што се компатибилни со „Епл пеј“.

Sonic the Hedgehog на Sega доаѓа на Apple TV

Sonic the Hedgehog, познатата игра Sega, штотуку слета на продавницата за апликации на Apple TV, за да може да игра како што правевме порано.