Chrome за iOS е многу побрз

Ова ново ажурирање го смени моторот за рендерирање што овозможува да биде многу побрз и да нуди помалку грешки.

Како да инсталирате Kodi на Apple TV

Објаснуваме со слики и видео како да го инсталирате Kodi на Apple TV, најкомплетниот мултимедијален плеер што можете да го најдете

Топ 10 игри за Apple TV

Во оваа статија имате најдобри 10 игри од четвртата генерација на Apple TV во моментот, како што се Geometry Wars 3. Ајде да играме!

Главно ажурирање за Реал трки 3

Новата надградба на Real Racing 3 ни овозможува да уживаме во четири нови фантастични возила што можеме да ги добиеме со победа на трки.

Јаболко Плаќаат

Водич за поставување на Apple Pay

Apple штотуку објави ново видео на својот YouTube канал каде ни покажува како да го конфигурираме нашиот уред да користи Apple Pay