Епл Гледајте Спорт

Цени на Apple Watch: сите верзии

Почетната цена на Apple Watch, за која е познато на денешниот главен глас, ќе биде 349 американски долари, но тоа ќе биде цената само на основната верзија.

VLC за iOS

VLC за iOS се враќа во App Store

VLC се враќа во App Store откако исчезна без трага поради недостаток на успех, се надевам дека најпознатиот плеер ќе биде добро прифатен овој пат.

iTools

iTools, најпрактична замена на iTunes

Најлесната и најбрзата алтернатива на iTunes на пазарот, потполно бесплатна и пренослива, никогаш повеќе нема да го користите iTunes, освен за враќање или ажурирање.

Ни недостасуваш, iPod Classic

Три месеци по повлекувањето од пазарот, iPod Classic се зголеми во својата вредност. Бидејќи iPod-овите го поставија трендот.

itunes12

Каде е страничната лента во iTunes 12?

Веројатно сте забележале дека iTunes 12 промени неколку работи. Меѓу нив, таа странична лента исчезна. Денес ви кажуваме како да го вратите назад.

Опции за купување на iPhone 6

Купувањето на iPhone 6 или 6 Plus е силна економска инвестиција што не можеме да ја игнорираме, тука претставувам опции што одговараат на сите економии.

iOS 8

Топ 25 функции на iOS 8 (I)

Со iOS 8 во наши раце веќе можеме да зборуваме за 25-те најдобри функции на овој оперативен систем

Преземи врски iOS 8 конечна верзија

Ако не можете да ја преземете конечната верзија на iOS 8 од iTunes, бидејќи серверите на Apple се заситени, подолу ви ги покажуваме линковите за директно преземање до IPSW

Епл Види

Сите информации на Apple Watch

Ви ги прикажуваме сите информации поврзани со долгоочекуваниот Apple iWatch што конечно беше наречен Apple Watch

IPod Touch 5 бои

Што ќе се случи со iPod Touch?

Што ќе се случи со iPod Touch? Apple оваа недела тивко го обнови овој опсег со подостапен модел, но што носи иднината за плеерот?

Што има ново во новиот iOS 8 на Apple (I)

Од „Актуалидад Ајпад“ ви ги покажуваме сите новости што ги претстави „Епл“ за новиот „iOS 8“ што ќе ја замени сегашната „iOS 7“ следната есен.

Методи за поврзување: USB vs Wi-Fi vs Bluetooth

Почнувајќи со iPad 3, Apple дозволи споделување на Интернет (врзување на мрежата). Кој е најкористениот метод: создадете Wi-Fi мрежа, користете Bluetooth или USB?

IWatch цена на Apple

Колку ќе чини iWatch на Apple кога ќе започне?

Прашање од милион долари: Колку ќе чини iWatch на Apple на пазарот? Аналитичарите имаат свое мислење, и сите се согласуваат дека неговата цена е помала од 300 американски долари.

Детали за јаболко, здраво

Меѓу почитта, тие се сетија на оние што дизајнираа и направија разлика со типот на Mac, и тие се поздравија на јажените