deportes

„Епл“ го ангажира извршниот директор на „Амазон Видео“, Deејмс ДеЛоренцо, за зајакнување на спортот на „Епл ТВ +“

„Епл“ го ангажира извршниот директор на „Амазон Видео“, Jamesејмс ДеЛоренцо, за напојување на спортот на „Епл ТВ +“. Со ова потпишување и економската моќ на Apple, можеме да очекуваме што било.

Деца

YouTube Kids сега е достапен на Apple TV

YouTube Kids сега е достапен на Apple TV. Ова лето ќе биде особено долго, а колку повеќе уреди имаме на располагање YouTube Kids, толку подобро.

Monowear ремени и футрола за Apple Watch

Анализираме два ремени од брендот monowear и кутија за патувања што ги складираат и истовремено делуваат како станица за полнење на вашиот паметен часовник.

iPhone 9

Два нови знаци дека iPhone 9 паѓа

Два нови знаци дека iPhone 9 е на пат. Кинескиот магацин JD.com и северноамериканскиот оператор Verizon веќе го вклучуваат на своите веб-страници.

„Епл“ ќе дозволи одложување на набавките во март со „Епл кард“ без интерес да помогне во кризата со Коронавирус

„Епл“ се придружува на „Голдман Сакс“ испраќајќи информативна е-пошта за можноста за одложување на плаќањата на „Епл картичка“ без камата поради „Коронавирусот“.