Gymkit на Apple Watch

Apple Watch GymKit дебитира во Newујорк

Платформата за обука Гимкит сега е достапна во повеќе спортски центри. Последната беше теретана во Newујорк среде Менхетен

Нови гласини за очилата од Apple

„Епл“ би можел да ги лансира „Очилата на Apple“ во 2019 година, според неодамнешниот извештај во кој се зборува за снабдувачот што ќе ги изнесе своите случаи

Што навистина ни носи Apple Watch Series 3 со LTE?

Apple Watch Series 3 е чекор напред, но дали е навистина корисен за секојдневна употреба? Ние ви ги кажуваме позитивните и негативните аспекти на тоа да имате LTE во него.

Apple Watch Series 3 е бестселер

А, тоа е што аналитичарот Минг-Чи Куо во својот последен извештај покажува продажба или поточно резерви од 80% ...

Новиот Apple TV 4K е тука

Во случај на iPhone на десеттата година, Apple претстави нов Apple TV 4K за гледање филмови и серии со највисок квалитет