MarginNote Pro, бесплатно за ограничено време

Апликацијата MarginNote Pro е идеална за сите оние корисници кои имаат потреба да водат белешки и белешки, апликација што можеме да ја преземеме бесплатно за ограничено време

RadioApp бесплатно за ограничено време

Многумина се Андроид терминали кои во моментов продолжуваат да стигнуваат до пазарот со радио приемник што им овозможува на корисниците да ...

Сите информации за новиот MacBook Pro

Apple штотуку го претстави долгоочекуваното обновување на MacBook Pro со главната новина на Touch Bar екран на допир кој се прилагодува на апликациите

Apple Pay сега е достапна во Јапонија

Јапонија е последната земја што скокна на електронската технологија за плаќање со електронско плаќање Apple Pay, по првото големо ажурирање на iOS 10