Терминот за прифаќање на условите на WhatsApp завршува. Дали сакате да продолжите да ја користите оваа апликација?

Многу сме блиску да го достигнеме саботата, 15 мај, клучниот ден за оваа апликација. И тоа е дека овој датум е обележан ...

рекламирање

Организацијата за конкуренција во Велика Британија започнува истрага против монопол против „Епл“ и „Продавницата за апликации“

Ние веќе заборавивме, но пред полемиката што ја започна Фејсбук околу новата политика на приватност на Епл ...