рекламирање

Две големи складишта на Cydia се затворени бидејќи Jailbreak исчезнува во популарноста

ModMy денес објави дека го архивира своето стандардно складиште за ModMyi во Cydia, алтернативната App Store за преземање апликации, теми, измени и други датотеки ...