Aqara нуди на HomeKit за Amazon Prime Day

Ви го прикажуваме најдобриот избор на компатибилни производи компатибилни со HomeKit на брендот Aqara со попусти за Amazon Prime Day

iPad повеќе не е центар за HomeKit

Пристигнувањето на iOS 16 ќе го означи заминувањето на iPad како уред со кој може да се конфигурира центар за додатоци.

Philips Hue и HomeKit, совршени сојузници

Го тестиравме системот за осветлување на Philips Hue со стартер комплет кој вклучува се што ви треба, а исто така е компатибилен со HomeKit.