рекламирање
Phishing

Да ве прашаат за вашата лозинка iCloud пред да украдете или Фишинг меѓу опциите што се користат за отклучување на iCloud

Тие имаат кривично дело што покрај кражбата, од вас бараат и лозинка за да можете да го отклучите вашиот iPhone ... Па, ова изгледа како ...