iOS 13

Apple престанува да го потпишува iOS 13.5.1

Apple престана да потпишува iOS 13.5.1, така што не можеме да ја намалиме рејтингот на оваа верзија ако нашиот уред доживее проблеми по ажурирањето на iOS 13.6

Вака работи глушецот во iPadOS 13.4

iPadOS 13.4 ни овозможува да користиме Bluetooth глувци и тастатури со нашиот iPad. Ние ви покажуваме како оваа нова опција работи на видео.

Ова се новостите за iOS 13.4

Apple го лансираше првиот Бета на iOS 13.4 пред неколку часа, и тоа го стори носејќи интересни вести, некои неочекувани

Apple престанува да го потпишува iOS 13.2.2

Неколку часа, Apple престана да го потпишува iOS 13.2.2, така што единствената верзија на iOS што можеме да ја инсталираме во овој момент е онаа што моментално ја потпишува: iOS 13.2.3

Најдобри трикови со iOS 13

Ви ги покажуваме најдобрите трикови за да се справите со iOS 13 како експерт и кои не заземаат големи наслови во прегледите.

iPhone 11

Вака работи Deep Fusion на iPhone 11 и 11 Pro

Како работи Deep Fusion? Ние детално и без технички карактеристики објаснуваме како работи оваа нова функција на камерите на најновиот iPhone.

Ова е новиот iPadOS мултитаскинг

iPadOS ни носи многу подобрувања во мултитаскинг што ни овозможуваат пристап до неколку апликации истовремено, влечење елементи или брзо отворање апликации.

iOS 13

Ова се новостите за iOS 13 Beta 4

Ние ви кажуваме што е ново во iOS 13 Beta 4, како ново копче за реорганизација на икони, подобрувања во алармниот систем и подобрувања во системот 3D Touch.

iOS 13

Ова се најчестите грешки и грешки во iOS 13 Beta 3

iOS 13 Beta 3 не е без грешки и грешки што ја прават неговата употреба сè покомплицирана, овие се најчестите што можеме да ги најдеме во најновата надградба на оперативниот систем на компанијата Купертино.

iPadOS - iOS 13 поврзете го глувчето

Сите гестови на iPadOS

iPadOS вклучува добар број нови гестови што ви овозможуваат да извршувате задачи побрзо, правејќи задачи за избор на текст итн., многу полесно.

Ова е новиот iOS 13 CarPlay

Ви ги покажуваме најважните промени претрпени од новиот CarPlay што ќе пристигне со iOS 13: Мапи, музика и подкасти целосно обновени

Како да користите глувче со iPad

Apple конечно одлучи да даде опција за користење глувче со iPad, нешто што многу корисници го тврдат веќе подолго време. Објаснуваме како

Сè што знаеме за iOS 13 до денес

iOS 13 е само зад аголот со доаѓањето на WWDC 2019. Ги анализиравме сите податоци што досега ги знаеме за оперативниот систем.