iOS 14.6 наспроти iOS 15

Тест за брзина помеѓу iOS 15 и iOS 14.6

Ако сакате да знаете дали новата верзија на iOS ќе го забави вашиот iPhone, на овој тест за брзина ќе го најдете одговорот, што веќе го предвидувам: Не.

Сите новости за iOS 14.5 во видео

Ние ви ги прикажуваме на ова видео најважните промени што доаѓаат со iOS 14.5 на вашиот iPhone, објаснувајќи како тие работат.

Бета 4

Што има ново во iOS 14 Бета 4

Што има ново во iOS 14 Beta 4. Претставува четири нови функции кои се „видливи“ за корисниците во споредба со претходната бета 3 верзија.

Ова се новостите за iOS 14 Beta 3

Ние ви ги кажуваме главните промени во бета 3 на iOS 14, нови графички контроли, промени во иконите и исчезнување на 3D Touch.

Сите новости во iOS 14 Бета 2

Ги покажуваме сите новости што ги вклучува втората бета верзија на iOS 14, како што се нови икони, нови додатоци и нови функции

IOS 14: Главни вести за iPhone

Ги анализираме главните вести што iOS 14 ни ги носи во својата прва Бета за iPhone, како што се нови додатоци, новости во пораки, итн.

iOS 14: Овие се сите новости

Ние ви кажуваме кои се сите новости за iOS 14 и така можете да знаете што е ново што Apple го подготви за следниот iPhone 12.

iPadOS 14

iPadOS 14: Сè што треба да знаете

Ако го пропуштивте WWDC 2020 и не ги знаете сите новости што ќе дојдат од рацете на iPadOS 14, во оваа статија ги коментираме сите и сите

WWDC 22 започнува на 2020 јуни

Apple го официјализира датумот на кој ќе започне WWDC 2020: 22 јуни. Овој ден ќе ги видиме новостите за iOS 14 и останатите платформи.