iOS 15.4 Бета 5 сега е достапен

Appel ја лансира петтата бета верзија на iOS 15.4 заедно со останатите бета верзија на другите оперативни системи на брендот.

Што има ново во iOS 15.1

Ова се сите новости што дојдоа од последното ажурирање на iOS 15, iOS 15.1, верзија сега достапна за преземање

WhatsApp за iPad е речиси подготвен

Се појавува првата слика што го прикажува iPad како уред поврзан со вашата сметка на WhatsApp, што укажува на скоро стартување.

iOS 14.6 наспроти iOS 15

Тест за брзина помеѓу iOS 15 и iOS 14.6

Ако сакате да знаете дали новата верзија на iOS ќе го забави вашиот iPhone, на овој тест за брзина ќе го најдете одговорот, што веќе го предвидувам: Не.