Откријте iPhone IMEI

Како да дознаете IMEI на вашиот iPhone

Пет начини да го дознаете IMEI на вашиот iPhone за да го блокирате во случај на кражба или да го обезбедите за отклучување на мобилните Apple.

Помошник на iTunes

Што е iTunes Helper и како е оневозможено?

Дали знаете за што служи iTunes Helper? Дали добивате грешка на Windows или Mac? Научете да го оневозможите овој процес ако ви дава проблеми или нема да го користите.

iTools

iTools, најпрактична замена на iTunes

Најлесната и најбрзата алтернатива на iTunes на пазарот, потполно бесплатна и пренослива, никогаш повеќе нема да го користите iTunes, освен за враќање или ажурирање.

iTunes12

Каде е страничната лента во iTunes 12?

Веројатно сте забележале дека iTunes 12 промени неколку работи. Меѓу нив, таа странична лента исчезна. Денес ви кажуваме како да го вратите назад.

Ажурирање: iTunes 9.2.1

iTunes е ажуриран на верзијата 9.2.1, ова се новостите: iTunes 9.2.1 решава неколку важни проблеми, како што се следново:

iTunes 8.2.1 - Ажурирање - Apple

Apple вчера објави ново ажурирање за iTunes, верзија 8.2.1. Ако некој го отворил iTunes, тој веќе ќе забележал ...

iTunes 8.2 - Ажурирање

Верзијата 8.2 е достапна за iTunes само еден час. Оваа нова верзија е компатибилна со iPhone, ...