рекламирање
IOS ве предупредува дека батеријата не е официјална

Ако ја замените батеријата на вашиот iPhone со неоригинална, ќе ги изгубите неговите здравствени информации

Apple активираше систем во iOS за да го „препорача“ корисникот да користи оригинални батерии кога ќе одлучите да ги замените вашите ...