Проверете бесплатен iPhone

Ако сакате знајте дали вашиот iPhone е отклучен, тука ви нудиме услуга за да ја проверите со целосна гаранција. Откријте дали сте iPhone е бесплатен или не на најсигурен можен начин.

Познавањето на статусот на врската на нашиот iPhone или iPhone што сакаме да го добиеме е од витално значење за да ја промениме телефонската компанија во иднина со намера да заштедиме на нашите сметки, или едноставно разноврсност да не биде трајно поврзан со компанија. Кога iPhone прифаќа картички од кој било вид на компанија, тој е познат како „бесплатен“ iPhone, односно можеме да користиме СИМ картички од кој било оператор без никаков вид ограничување и на најлесен можен начин.

Како да знаете дали iPhone е бесплатен

Затоа, ако набавиме половен уред за iPhone, следствено, идниот купувач знае дали iPhone е бесплатен или е поврзан со телефонска компанија, бидејќи во спротивно, тие нема да можат да го користат со друг операторска картичка со онаа поврзана со iPhone. Затоа, важен чекор пред да купите iPhone, треба да бидете сигурни дека е бесплатен и можеме да го користиме со телефонската компанија што ја сакаме. За да знаете дали вашиот iPhone е отклучен, ние ви нудиме лесна и брза услуга, само треба да ги внесете податоците наведени во формата, ќе добиете е-пошта со извештај за бараните податоци во рок од приближно петнаесет минути (во некои специфични случаи може да се одложи до 6 часа).