Рекламирај се овде

Ако вашиот бизнис е насочен кон продажба на iPhone, iPod Touch, додатоци и / или апликации за двата производи или кој било друг вид мобилен уред или придружни услуги, Вести за iPhone тоа е одлична можност да ги достигнете вашите клиенти.

Актуелендад iPhone е главната веб-страница посветена 100% на iPhone Јаболко на шпански јазик. Посетете се до потенцијалните клиенти кои бараат информации за iPhone.

Месечно имаме повеќе од 2,5 милиони прегледи на страници на корисници заинтересирани за iPhone и неговите додатоци. Со рекламирање на вашите производи и услуги на нашата веб-страница, ќе достигнете милиони потенцијални клиенти брзо и ефтино.

За да не контактирате за рекламирање, користете ја следнава форма:

  Го прифаќам Политика за обработка на податоци.

  Кога поднесувате формулар, се бараат податоци како што се вашата е-пошта и име, кои се чуваат во колаче за да не мора повторно да ги пополнувате во идните пратки. Со поднесување на формулар, мора да ја прифатите нашата политика за приватност.

  1. Одговорен за податоците: Блог на Actualidad

  2. Цел на податоците: Одговорете на барањата примени во формуларот

  3. Легитимирање: Ваша експресна согласност

  4. Складирање на податоци: База на податоци хостирани од Occentus Networks (ЕУ)

  5. Права: Пристап, исправување, бришење, ограничување, преносливост и заборавање на вашите податоци