Секции

Во „Актуалидад“ iPhone можете да најдете било кој тип на информации поврзани не само со Apple но и со своите ривали. Преку различните делови можете да го најдете решението за тој проблем што го претставува вашиот iPhone, апликацијата што ви е потребна за уредување на вашите фотографии, компилации од најдобрите игри или апликации.

Покрај тоа, исто така можете да бидете информирани за сите новости, и за двете различни уреди со јаболка како и услугите што ни ги прави достапни, без да заборавиме на споредбите со најрепрезентативните терминали на пазарот на телефонија Android.

Да и тогаш, не можете да го најдете решението за вашите проблеми, можете да контактирате со некои од различните Уредници на iPhone News, за да можеме да ви помогнеме најдобро што можеме.