iOS 16.2 нь "Бүгд 10 минутын турш" ирснээр AirDrop-ийн хэрэглээг хязгаарлах болно.

AirDrop нь iOS 16.2 дээр бүтэцээ өөрчилдөг

iOS 16.2 болон iPadOS 16.2-ын бараг эцсийн хувилбаруудыг одоо хөгжүүлэгчид ашиглах боломжтой боллоо. Энэ нь тун удахгүй бидний дунд Freeform програм, шинэ виджетүүд эсвэл Live Activities-ийн оновчлол зэрэг бүх боломжуудыг, ялангуяа iPhone 14 Pro дээр ашиглах боломжийг олгох эдгээр шинэ хувилбарууд гарч ирнэ гэсэн үг. Apple компани танилцууллаа. мэдээ Мөн Release Candidates-д. Тэдний нэг нь "Бүх" хэрэглэгчид ашиглах боломжтой сонголтыг хассанаар AirDrop технологийн ашиглалтыг хязгаарласан. Энэ сонголтыг Apple Хятадад iOS 10-д нэвтрүүлж, 16.1.1 оны эхээр хийнэ гэж амласан тул "Бүгд 2023 минутын турш" гэж солигдсон.

Apple iOS 16.2 дээр AirDrop-ийг хязгаарлах замаар хэрэглэгчийн нууцлалыг хамгаалахыг эрмэлздэг

AirDrop үүрд өөрчлөгдсөн. Үнэн хэрэгтээ энэ нь хэдхэн долоо хоногийн өмнө Хятадад iOS 16.1.1 гарснаар өөрчлөгдөж эхэлсэн. БНХАУ-ын ард түмэн БНХАУ-ын дарга Си Зиньпин болон Хятадын засгийн газрын эсрэг контент хуваалцах зорилгоор AirDrop-ийг ашиглаж байгааг Apple компанид мэдэгджээ. Эдгээр динамик нь засгийн газрын эсрэг ийм төрлийн арга хэмжээ авахгүйн тулд технологид өөрчлөлт оруулах хүсэлтийг Apple-д хүргэсэн гэж үзэж байна.

AirDrop-д хийсэн өөрчлөлтүүд iOS 16.1.1-д гарсан ба iOS 2 бета 16.2 хувилбарт гарсан. Эцэст нь, AirDrop-ийн дахин дизайн iOS 16.2 болон iPadOS 16.2 дээр ирнэ. Хэдийгээр Apple энэ өөрчлөлтийг 2023 оны эхээр дэлхий даяар гаргана гэж зарласан ч цаг хугацаа урсан өнгөрч, XNUMX-р сарын турш үргэлжлэх эдгээр шинэчлэлтүүдийг бид харах болно.

AirDrop
Холбоотой нийтлэл:
Apple компани спамаас сэргийлэхийн тулд AirDrop-д өөрчлөлт оруулахаар төлөвлөж байна

Энэхүү өөрчлөлт нь AirDrop цэснээс сонгох гурван сонголтыг л үлдээдэг:

  • Хүлээн авалт идэвхгүй: бид бараа илгээх, хүлээн авах боломжгүй
  • Зөвхөн харилцагчид: бид зөвхөн харилцагчдаасаа зүйл хүлээн авах боломжтой
  • Хүн бүр 10 минутын турш: хүн бүр бидэнд 10 минутын турш бараа илгээх боломжтой

Хэрэв бид "Бүгдийг 10 минутын турш" сонгосон бол Эдгээр 10 минут өнгөрөхөд сонголт автоматаар "Зөвхөн харилцагчид" болж өөрчлөгдөнө. Энэ өөрчлөлт нь бидний хэлсэнчлэн ирэх болно iOS 16.2 ба iPadOS 16.2 арванхоёрдугаар сарын турш.

Энэ сүүлчийн сонголт гарч ирэхээс өмнө бидэнд ийм сонголт байсан гэдгийг санаарай "Бүгд" хуурайшуулах. Энэ сонголтыг зөвшөөрсөн ямар ч хэрэглэгчээс ямар ч төрлийн элемент хүлээн авахын тулд байнга идэвхжсэн байх. Эцэст нь энэ нь нууцлалын зөрчил байсан тул хэрэглэгч хүсээгүй зураг, файлыг хүлээн авах боломжтой байсан ч интерфэйсээр дамжуулан татгалзаж болох ч энэ нь эвгүй байсан.


Нийтлэлийн агуулга нь бидний зарчмуудыг баримталдаг редакцийн ёс зүй. Алдааны талаар мэдээлэхийн тулд товшино уу энд байна.

Сэтгэгдэл бичих эхний хүн бай

Сэтгэгдэлээ үлдээгээрэй

Таны и-мэйл хаяг хэвлэгдсэн байх болно. Шаардлагатай талбарууд нь тэмдэглэгдсэн байна *

*

*

  1. Мэдээллийг хариуцах: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Мэдээллийн зорилго: СПАМ-ыг хянах, сэтгэгдлийн менежмент.
  3. Хууль ёсны байдал: Таны зөвшөөрөл
  4. Мэдээллийн харилцаа холбоо: Хуулийн үүргээс бусад тохиолдолд мэдээллийг гуравдагч этгээдэд дамжуулахгүй.
  5. Өгөгдөл хадгалах: Occentus Networks (ЕХ) -с зохион байгуулсан мэдээллийн сан
  6. Эрх: Та хүссэн үедээ мэдээллээ хязгаарлаж, сэргээж, устгаж болно.