Kif u fejn issegwi l-avveniment tat-tuffieħ «Time Flys»

Aħna ftit sigħat 'il bogħod mill-bidu tal-keynote "Time Flies" imħabbra minn Apple il-ġimgħa li għaddiet. Se jsir f’Apple Park u se jixxandar dirett madwar id-dinja. Minħabba s-sitwazzjoni epidemjoloġika li qed insofru minn COVID-19, l-ebda midja ma tattendi u x'aktarx li tkun keynote rrekordjata tal-istess stil li rajna f'Ġunju bil-preżentazzjoni ta 'iOS 14, watchOS 7, macOS Big Sur, fost novitajiet oħra. F'dan l-artikolu ngħidulek kif, fejn u f'liema ħin nsegwu l-avveniment li Apple sejħet "Time Flys" u fejn x'aktarx naraw l-Apple Watch Series 6 il-ġdida u l-iPad Air 4 il-ġdid.

Segwi l-avveniment "Time Flies" ta 'Apple fuq iPhone News

L-avveniment uffiċjali ta 'Apple "Time Flies" se jibda fi 19:00 illum u se jdum madwar siegħa u nofs. L-avveniment x'aktarx ġie rreġistrat qabel u se jkun sar fil-viċinanzi ta 'Apple Park u t-Teatru Steve Jobs. Sabiex ma titlifx xi aħbar, aħna ngħidulek il-modi kollha kif tista 'ssegwi l-avveniment.

L-ewwelnett, tista 'tkun konxju tal-aħbarijiet kollha kkummentati jgħix Permezz tax-xandira li Actualidad iPhone u Soy de Mac se jagħmlu flimkien fuq YouTube. Fiha, Luis Padilla se jkun inkarigat li jikkummenta live fuq l-aħbarijiet li qed tippreżenta Apple: Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, aħbarijiet fuq iPads, eċċ.

https://www.youtube.com/watch?v=2evKtfZHI5E

L - avveniment se jixxandar permezz tal - Il-kont uffiċjali tal-YouTube ta 'Apple u wkoll il - Il-websajt uffiċjali tal-Apple Events. Barra minn hekk, minuti qabel tibda x - xandira uffiċjali, tkun tidher ukoll fuq App Apple TV Events. Nirrakkomandaw li tuża l-websajt uffiċjali ta ’Apple u li l-kwalità tkun aħjar peress li tuża t-teknoloġija tagħha stess, għalkemm jekk in-netwerk ikun mgħobbi żżejjed, nirrakkomandawlek li tidħol direttament jew direttament lil Apple biex issegwi l-keynote.

Barra minn hekk, sadanittant it-tim kollu tal-iPhone Actuality tippubblika artikli ħajjin li jikkummentaw fuq l-aktar aħbarijiet rilevanti ta 'dak li jippreżenta Tim Cook u t-tim tiegħu matul il-preżentazzjoni kollha. Aktar tard, ladarba d-dejta tiġi ppubblikata fuq il-websajt uffiċjali ta 'Apple, il-bqija tal-informazzjoni estiża tiġi ppubblikata sabiex ma titlifx dettalji tal-prodotti l-ġodda tat-tuffieħ il-kbir.

Fir-rigward tal-ħin tal-bidu tal-avveniment, hawn taħt għandek lista tal-bliet ewlenin bil-ħin rispettiv tal-bidu ta 'keynote li twiegħed li tkun mimlija prodotti ġodda. Ftakar ukoll li iż-żmien itir.

  • Amsterdam: 7 pm
  • Beijing: 1 am (l-Erbgħa)
  • Berlin: 7 pm
  • Bogota: 12 pm
  • Brażilja: 2 pm
  • El Ciaro: 7 pm
  • Il-Gwatemala 11 am
  • Ħong Kong: 1 am (l-Erbgħa)
  • La Paz: 1 pm
  • Lisbona: 6 pm
  • Lima: 12 pm
  • Londra: 6 pm
  • Los Angeles: 10 am
  • Messiku: 12 pm
  • Miami: 1 pm
  • Moska: 8 pm
  • Montevideo: 2 pm
  • Montreal: 1 pm
  • New York: 1 pm
  • Pariġi: 7 pm
  • Praga: 7 pm
  • Rio de Janeiro: 2 pm
  • San Francisco: 10 am
  • Ruma: 7 pm
  • Santiago: 2 pm
  • Santo Domingo: 1 pm
  • Sao Paulo: 2 pm
  • Seoul 2 am (l-Erbgħa)
  • Singapor: 1 am (l-Erbgħa)
  • Tokyo: 2 am (l-Erbgħa)
  • Washington DC: 1 pm

Il-kontenut tal-artikolu jaderixxi mal-prinċipji tagħna ta ' etika editorjali. Biex tirrapporta żball ikklikkja hawn.

Kumment, ħalli tiegħek

Ħalli l-kumment tiegħek

Your email address mhux se jkun ippubblikat. oqsma meħtieġa huma mmarkati bl *

*

*

  1. Responsabbli għad-dejta: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Għan tad-dejta: Kontroll SPAM, ġestjoni tal-kummenti.
  3. Leġittimazzjoni: Il-kunsens tiegħek
  4. Komunikazzjoni tad-dejta: Id-dejta ma tiġix ikkomunikata lil partijiet terzi ħlief b'obbligu legali.
  5. Ħażna tad-dejta: Bażi tad-dejta ospitata minn Occentus Networks (UE)
  6. Drittijiet: Fi kwalunkwe ħin tista 'tillimita, tirkupra u tħassar l-informazzjoni tiegħek.

  1.   Nirvana qal

    X’ħin ikun f’El Salvador?

    Mhumiex se jippreżentaw l-OS ?. Aħna nistennew kejl ta 'safari, tastiera, ossiġnu fil-verżjonijiet 4 u 5 f'OSWatch 7.