ایپل د iOS 13.5.1 لاسلیک کول بندوي

iOS 13

د معمول په څیر د نوي iOS تازه پیل وروسته ، د آپیل سرورونو د 13.5.1 نسخه لاسلیک کول بند کړي دواړه iOS او iPadOS ، د دې لپاره چې کاروونکي د iOS 13.6 خوشې کیدو وروسته دې نسخې ته د ښکته کیدو وړتیا څخه مخنیوی وکړي.

د دې دلیل چې ولې ایپل د پخوانیو نسخو لاسلیک کولو مخه نیسي پرته له دې چې د کاروونکي وسیلو مخه ونیسي بل هیڅ ندي کیدی شي په خطر کې وي د ګټو یا زیانونو پروړاندې چې په تیرو نسخو کې کشف شوي ، که څه هم یو له اصلي لاملونو څخه یې تل د جیل ماتولو مخنیوی دی.

ایپل iOS لپاره 13.5.1 خپور کړ د ایپل ټولو وسیلو باندې د جیلریک استحصال بند کړئ د iOS 13.5 لخوا اداره شوی. د iOS 13.5.1 سره ، دا دمخه امکان درلود چې د دې نسخې لخوا اداره شوي وسایل مات کړئ.

په هرصورت ، دا لاهم د امنیت سوري له لارې امکان لري چې په ټولو کې شتون لري وسایل د ایپل پروسس کونکو A7 څخه A11 لخوا اداره شوي، د چیکرا 1 جیلبریک له لارې د چیکm8 بوټ استحصال څخه مننه.

که ستاسو وسیله د A7 څخه A11 څخه د پروسیجرونو لخوا اداره نشي ، دا یوازې امکان لري د بې بریا iOS 13.5 او iPadOS 13.5 د Unc0ver له لارې اداره شوي وسایل اوډیسی. په اوس وخت کې داسې کوم خبر شتون نلري چې په ګوته کړي چې iOS 13.6 به د جلیبریک کولو لپاره حساس وي ، که څه هم د ټویټر کارونکي @ _Simo36 په وینا ، دا ممکن د جیل ماتونې زیان منونکي وي.

څو ورځې دمخه ما د iOS 13.6 د بیټرۍ ژوند، د بیټرۍ ژوند چې په ټولو ترمینلونو تحلیل شوي کم شوی و د iOS پخوانیو نسخو په پرتله ، که څه هم داسې بریښي چې آپیل ډیر پاملرنه نه کوي ، او که تاسو د بیټرۍ ستونزې سره مخ یاست ، نو تاسو به راتلونکي نسخه پورې زغملی شئ چې ایپل د iOS خوشې کوي ، ځکه چې تاسو نشئ کولی پخوانۍ نسخې ته بیرته لاړشئ .


د مقالې مینځپانګه زموږ د اصولو سره سمون لري ایډیټیک اخلاق. د غلطۍ راپور ورکولو لپاره کلیک وکړئ دلته.

لومړی د تبصره کولو لپاره وئ

خپله نظر پرېږدئ

ستاسو د بریښنا لیک پته به خپره نه شي. اړین برخو سره په نښه شوي دي *

*

*

  1. د معلوماتو لپاره مسؤل: میګیوانجل ګاتین
  2. د معلوماتو هدف: د سپیم کنټرول ، د نظر مدیریت.
  3. قانونیت: ستاسو رضایت
  4. د معلوماتو راټولول: معلومات به د قانوني مکلفیت پرته دریمې ډلې ته نه لیږدول کیږي.
  5. د معلوماتو ذخیره: ډیټابیس د Occentus شبکې (EU) لخوا کوربه شوی
  6. حقونه: په هر وخت کې تاسو کولی شئ خپل معلومات محدود ، له سره تنظیم او حذف کړئ.