په Telegram کې د بلاکونو په اړه ټول

د تلیگرام لاکونه

د ډیری کارول شوي پیغام رسونې ایپسونو یا ټولنیزو شبکو څخه خورا ډیر په ویډیوګانو او عکسونو تمرکز کولو څخه لرې ، ټلیګرم ځان د دواړو حالتونو لپاره د بدیل ایپونو په حیث ځان ته دریږي. د زرګونو خلکو ګروپونو څخه ، دا د غیر محدود او وړیا شخصي بادل په توګه کارولو لپاره ، له لارې په ساده ډول ، د ملګرو سره چیٹ چې تاسو کولی شئ له هرې وسیلې څخه کار واخلئ او پرته له دې چې په کوم ځای کې ځای ونیسئ ، دا د ډیری ډیری کوچنۍ بیلګه ده د تلیګرام کارولو لارې.

مګر د کارولو سره مسؤلیت راځي. موږ په دې وروستیو کې تاسو ته وویل په WhatsApp کې د لاکونو په اړه ټول او اوس دا وخت دی چې په تلیګرام کې د لاکونو په اړه ټول څه زده کړئ.

زه څنګه یو څوک بلاک کولی شم؟

امکان لري چې یو څوک چې نه غواړي له تاسو سره اړیکه ونیسي ، لري. دا ممکن یو زاړه پیژندونکی وي ، څوک چې تاسو په نورو شبکو کې مخنیوی کړی وي ، یا ممکن دا یو بهرنی وګړی وي چې تاسو ته ستاسو د عرف لخوا لیکلی وي.

په لاره کې عرفان یا @کارن نوم دوی د هرچا لپاره عام دي. همدا رنګه ستاسو د پروفایل عکس او هغه نوم چې تاسو یې ساتلی دی (تاسو کولی شئ هرڅه چې وغواړئ اړولی شئ). نو که تاسو وغواړئ پام مو ونیسي ، غوره به دا نه وي چې عرفان ولرئ او د پروفایل عکس ولرئ چې نه څرګندیږي یا ، مستقیم ، هیڅ یې مه اچوئ.

مګر دا اسانه کړئ ستاسو د تلیفون شمیره یوازې په لاندې شرایطو کې شریکه شوې:
- که دوی دمخه ستاسو د تلیفون شمیره د دوی تلیفون بوک کې خوندي کړي.
- که تاسو خپله شمیره پخپله شریک کړئ (د "زما شمیره شریک کړئ" په کارولو سره)
- که تاسو د دوی شمیره ستاسو په اجنډا کې خوندي کړی وي او تاسو دوی ته پیغام لیږئ یا دوی ته زنګ ووهئ (لکه څنګه چې دوی یو SMS یا تلیفون ترلاسه کړی وي).

دوی به په نورو شرایطو کې ستاسو شمیره ونه ګوريلکه لدې چې که تاسو د نړیوالې لټون په کارولو سره یا په ډله ایزو خبرو اترو کې موندل شوي یاست.

پدې حالتونو کې چې موږ سره اړیکه نیول شوې او موږ نه غواړو ، لومړی شی چې موږ یې باید ترسره کړو په "سپیم" کلیک کول دي. دا یو پیغام دی چې د نوي چټ په سر کې ښکاري چې د هغه شخص سره خلاص شوی. دا عمل کارونکي مخنیوی کوي او هم د تلیگرام خبرداری ورکوي. که نور کارونکي هم دا اړیکه د سپیم په توګه راپور کړي ، نو ستاسو حساب به لنډمهاله یا غیر مشروع وي.

که موږ وغواړو یو کارن بلاک کړو چا چې له موږ سره تماس نه دی نیولی یا چا چې دمخه ورته کړي وي مګر موږ ساده ډول "سپیم" نه ورکوو موږ باید د ټلیګرام ترتیبات> امنیت او محرمیت> "بند شوي کارونکي" ته لاړ شو. هلته موږ کولی شو نوي اضافه کړو ، یا هغه سمونه چې لا دمخه مخنیوی شوی دی. موږ دا د چیټ یا د هغه کارونکي معلوماتو څخه هم کولی شو ، کوم چې موږ د دوی پروفایل عکس کلیک کولو سره لاسرسی لرو. موږ به لاندې سرخ کې د "کارونکي مخنیوي" اختیار وګورئ.

موږ کولی شو چینلونه او ډلې د سپیم په توګه راپور کړو. په هر وخت کې ، که موږ ګروپ یا چینل ته دننه شو ، د نوم په کلیک کولو سره ، یو مینو به څرګند شي چې موږ یې راپور ورکولی شو. یوځل چې دا ترسره شي ، نو دا به موږ له ډلې یا چینل څخه لرې کړي ، چیرې چې دوی به بیا موږ سره شامل نه کړي. که تاسو د "راپور" په کلیک کولو پښیمانه یاست ، نو دوی باید تاسو ته د بلنې لینک واستوي او بیا د ننوتلو لپاره یې ومنئ.

او البته ، تاسو کولی شئ بوټونه هم بند کړئ.

څه پیښیږي کله چې زه یو څوک بلاک کړم؟

کله چې تاسو اړیکه بنده کړئ ، دوی نور به تاسو ته د پیغامونو لیږلو توان ونلري (هیڅ پټ نه) ، نه زنګونه. دا به دا وړ هم نه وي چې تاسو په ډلو کې اضافه کړي. نور څه، دوی نشي کولی ستاسو د پروفایل عکس یا ستاسو آنلاین حالت وګوري (ایا تاسو به تل "وروستی ځل ډیر وخت دمخه" په څیر وښایئ؟

زه څنګه پوهیږم که ما بند شوی وي؟

د ډاډ ترلاسه کولو لپاره هیڅ لاره شتون نلري ، مګر تل نښې شتون لري. کله چې تاسو بلاک شوي یاست دا تاسو سره پیښیږي هغه پیغامونه چې تاسو یې لیږئ تل د ټیک سره پاتې کیږي. تاسو به نشئ کولی د پروفایل انځور وګورئ (کوم چې که تاسو مخکې ولیدل ، یو روښانه روښانه نښه ده چې تاسو بلاک شوي یاست) او تاسو به نشئ کولی د دوی د اړیکې وروستی وخت وپیژنئ. هو ، دا اساسا ورته دی لکه څه چې پیښیږي کله چې تاسو یو څوک بند کړئ ، مګر له بلې خوا څخه لیدل کیږي.

د اسپامبوټ تلیګرام

څنګه پوهه شئ چې ستاسو حساب محدود شوی او څه باید وکړي؟

دا امکان لري چې تاسو په خپل حساب کې لاک ولرئ او دا چې تاسو ته اجازه نه لرئ چې اجنبیانو ته ولیکئ ، چینلونه او ډلې ته خلک رامینځته کړئ او بلنه ورکړئ.، وغيره. دا خورا نادر دی چې دوی ستاسو په حساب کې د نورمال کارولو سره محدودیتونه ځای په ځای کړي ، مګر که موږ تجاوز وکړو ، د مثال په توګه ، ګروپونه رامینځته کول او د هغوی رضایت پرته ډلې ته خلک شاملول ، امکان لري چې موږ د تلیگرام حساب محدود کړو.

محدودیت لنډمهاله کیدی شي ، یوه ورځ ، یوه اونۍ ، یا دا ناممکن کیدی شي (د تل لپاره). په هر حال، تاسو باید بوټ @ سپامبوټ سره اړیکه ونیسئ (یو څو تصدیق شوي حسابونه به تاسو په ټیلیګرام کې ومومئ). هغه به تاسو ته ستاسو د بلاک په اړه هرڅه ووایی او تاسو شکایت کولی شئ که تاسو فکر کوئ دا غیرقانوني دی یا غلطي شوې وي.

د کوم بل ډول ستونزې لپاره ، شک یا پوښتنې د تلیګرام سره تړاو لري ، تاسو لیست لرئ څو ځله پوښتل شوې پوښتنې او ، که نور ټول ناکام شي ، په یاد ولرئ د کارونکي زړه پورې ملاتړ لري. ستاسو د هر ټلیگرام ایپسونو ترتیبات څخه ، "پوښتنه وکړئ" باندې کلیک وکړئ او د ټلیګرام مرستې رضاکار به تاسو ته ځواب ووایی.

ډاونلوډ | د ټلیګرام ایکس 

ډاونلوډ | Telegram

غوښتنلیک نور د اپیل سټور کې شتون نلري
د تلیګرام میسنجر (د اپسټور لینک)
د تلیګرام میسینجروړيا

د مقالې مینځپانګه زموږ د اصولو سره سمون لري ایډیټیک اخلاق. د غلطۍ راپور ورکولو لپاره کلیک وکړئ دلته.

2 نظرونه ، خپل پریږدئ

خپله نظر پرېږدئ

ستاسو د بریښنا لیک پته به خپره نه شي.

*

*

  1. د معلوماتو لپاره مسؤل: AB انټرنیټ شبکې 2008 SL
  2. د معلوماتو هدف: د سپیم کنټرول ، د نظر مدیریت.
  3. قانونیت: ستاسو رضایت
  4. د معلوماتو راټولول: معلومات به د قانوني مکلفیت پرته دریمې ډلې ته نه لیږدول کیږي.
  5. د معلوماتو ذخیره: ډیټابیس د Occentus شبکې (EU) لخوا کوربه شوی
  6. حقونه: په هر وخت کې تاسو کولی شئ خپل معلومات محدود ، له سره تنظیم او حذف کړئ.

  1.   کارلوس dijo

    که زه د ګرځنده تلیفون شمیره په تلیګرام کې پټ کړم ، او زه په تلیګرام کې یو کس ته پیغام لیږم ، نو ایا هغه شخص کولی شي ما بند کړي که چیرې زه پټه شمیره ونه کړم؟

  2.   عيسی dijo

    یوځل چې تاسو په ټیلیګرام کې بلاک شوي یاست تاسو کولی شئ لیږل شوي پیغامونه بیرته ترلاسه کړئ.