په iOS 16 کې د شریک شوي عکس کتابتون څنګه کار کوي

iOS 16 کې یو نویتوب شامل دی چې موږ یې د اوږدې مودې لپاره انتظار کوو: د شریک عکس کتابتون. موږ اوس کولی شو خپل ټول عکسونه له نورو خلکو سره شریک کړو، او ټول کولی شي اضافه یا حذف کړي. دا څنګه تنظیم شوی او دا څنګه کار کوي.

د شریک عکس کتابتون تنظیم کړئ

د شریک شوي عکس کتابتون تنظیم کولو لپاره تاسو اړتیا لرئ ستاسو په آی فون یا iPadOS 16.1 کې ستاسو په iPad کې iOS 16 ته تازه شئ. هغه کسان چې تاسو ورسره خپل کتابتون شریک کړئ باید دې نسخو ته هم تازه شي. د macOS په حالت کې تاسو اړتیا لرئ macOS Ventura ته تازه شي. بله اړتیا دا ده عکسونه د iCloud سره همغږي کړئ. تاسو به نشئ کولی خپل کتابتون شریک کړئ که ستاسو عکسونه په ایپل کلاوډ کې زیرمه شوي نه وي. که تاسو غواړئ دا فعالیت وکاروئ او تاسو په آی کلود کې کافي ځای نلرئ ، نو تاسو باید د 50GB ، 200GB یا 2TB لپاره تادیه کولو سره ځای پراخه کړئ او خپل عکسونه همغږي کړئ. یوځل چې دوی iCloud ته اپلوډ شي تاسو کولی شئ د شریک عکس کتابتون اختیار وکاروئ.

د شریک شوي عکس کتابتون ترتیبات

ستاسو په آی فون یا iPad کې د وسیلې تنظیماتو ته لاسرسی ومومئ، په خپل حساب tap او لاسرسی iCloud> عکسونه. د سکرین په ښکته کې تاسو به د شریک شوي عکس کتابتون اختیار ومومئ. هلته تاسو کولی شئ دا فعال کړئ او تنظیم کړئ څوک چې تاسو ورته لاسرسی لرئ. تاسو کولی شئ دا په مجموع کې تر 6 پورې خلکو سره شریک کړئ. په ماک کې تاسو باید ورته مینو ته لاسرسی ومومئ د عکس غوښتنلیک تنظیماتو کې ، د "شریک عکس کتابتون" ټب کې.

د شریک شوي عکس کتابتون څنګه کار کوي

تاسو کولی شئ د عکس کتابتون د جوړولو لپاره د پنځو نورو خلکو سره شریک کړئ ټول شپږ کسان چې دې عکس کتابتون ته لاسرسی لري. هرڅوک چې لاسرسی ولري کولی شي عکسونه اضافه کړي، حذف کړي او ایډیټ کړي. کوم عکسونه چې تاسو شریک کړئ ستاسو پورې اړه لري، دا ستاسو د ټولو عکسونو څخه یوازې یو څو پورې کیدی شي، دا ستاسو پریکړه ده کله چې د شریک شوي عکس کتابتون تنظیم کړئ. البته، په یاد ولرئ چې تاسو یوازې یو لرئ. هغه عکسونه چې تاسو یې شریک کوئ یوازې د تنظیم کونکي iCloud حساب کې ځای نیسي د عکس کتابتون څخه

شریک شوي عکس کتابتون iOS 16

یوځل چې تاسو خپل د عکس کتابتون شریک کړئ ، تاسو کولی شئ د عکسونو ایپ کې ټګل کړئ که تاسو غواړئ خپل شخصي یا شریک کتابتون وګورئ. تاسو کولی شئ په شریک شوي عکس کې د عکسونو اضافه کولو ته دوام ورکړئ که تاسو وغواړئ ، تاسو حتی کولی شئ دا په اوتومات ډول ترسره کړئ که تاسو وغواړئ. تاسو د دې فنکشن لپاره تنظیمات د خپل iPhone او iPad په ترتیباتو کې لرئ، د عکسونو غوښتنلیک ته وقف شوي برخه کې. تاسو کولی شئ په کیمره کې هم وټاکئ چیرې چې تاسو غواړئ هغه عکسونه چې تاسو یې اخلئ خوندي شي، د کوم لپاره چې تاسو باید د سکرین په پورتنۍ برخه کې د خلکو سیلویټ سره په عکس کلیک وکړئ. که دا په ژیړ کې فعاله شي، عکسونه به د شریک عکس کتابتون ته لاړ شي، که دوی په تور او سپین کې تیر شوي وي، دوی به شخصي کتابتون ته لاړ شي. د عکسونو په اپلیکیشن کې تاسو کولی شئ عکسونه له یو عکس کتابتون څخه بل ته د عکس لاندې ساتلو سره د متن اړوند مینو ته راوړو.

ایپل تلویزیون او iCloud.com

موږ په ټوله کې د iPhone، iPad، او Mac په اړه خبرې کوو، مګر په ویب کې د Apple TV او iCloud په اړه څه؟ په داسې حال کې چې تاسو په ویب کې د ایپل تلویزیون یا iCloud کې د دې ځانګړتیاوو څخه هیڅ شی نشي تنظیم کولی، تاسو کولی شئ. تاسو کولی شئ عکسونه وګورئ د شریک شوي عکس کتابتون څخه.


د مقالې مینځپانګه زموږ د اصولو سره سمون لري ایډیټیک اخلاق. د غلطۍ راپور ورکولو لپاره کلیک وکړئ دلته.

لومړی د تبصره کولو لپاره وئ

خپله نظر پرېږدئ

ستاسو د بریښنا لیک پته به خپره نه شي. اړین برخو سره په نښه شوي دي *

*

*

  1. د معلوماتو لپاره مسؤل: AB انټرنیټ شبکې 2008 SL
  2. د معلوماتو هدف: د سپیم کنټرول ، د نظر مدیریت.
  3. قانونیت: ستاسو رضایت
  4. د معلوماتو راټولول: معلومات به د قانوني مکلفیت پرته دریمې ډلې ته نه لیږدول کیږي.
  5. د معلوماتو ذخیره: ډیټابیس د Occentus شبکې (EU) لخوا کوربه شوی
  6. حقونه: په هر وخت کې تاسو کولی شئ خپل معلومات محدود ، له سره تنظیم او حذف کړئ.