Cum să ștergeți mesajele din iOS 7

iMessage

Aplicația Mesaje a primit un renovare majoră în noua versiune de iOS 7. Funcțiile vechiului iOS au schimbat modul în care funcționează. În versiunea anterioară a iOS 7, pentru a șterge un mesaj, trebuia să glisați degetul de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga, iar mesajul Ștergere va apărea cu o casetă roșie.

Mulți utilizatori au observat modificarea modului de ștergere a mesajelor, determinând mulți utilizatori să creadă acest lucru opțiunea de ștergere a mesajelor a fost eliminată în noul iOS 7 (funcția este încă disponibilă).

În continuare vom explica cum șterge o parte dintr-o conversație și cum să ștergeți complet un mesaj din aplicația Mesaje. Ștergerea mesajelor funcționează în același mod atât în ​​SMS, cât și cu iMessage.

Ștergeți părți individuale ale unui grup de mesaje (conversație)

  • Deschideți conversația din care dorim să ștergem o parte, țineți degetul pe un mesaj câteva secunde până când apare un meniu de opțiuni.

1

  • Selectăm Mai multe din meniul pop-up. În fața fiecărui mesaj va apărea o casetă de selecție, astfel încât să putem marca mesajele pe care dorim să le ștergem.

2

  • Odată selectat, faceți clic pe pictograma inferioară situată în colțul casetei de mesaje și confirmați că dorim să ștergem mesajul.

3

Principala diferență este eliminarea pictogramei Editare, situat în colțul din dreapta sus al ecranului. Acum această opțiune a fost implementată în meniul pop-up care apare când apăsați câteva secunde pe mesajele unei conversații.

Ștergeți întreaga conversație

  • Deschideți aplicația Mesaje și în secțiunea în care apar conversațiile, apăsați cu degetul și trageți spre stânga. Opțiunea Șterge va apărea pe un fundal roșu.
  • Faceți clic pe Ștergere și întreaga conversație va fi complet ștearsă.

4

Înainte de a efectua oricare dintre opțiunile de mai sus, trebuie să fii foarte sigur deoarece nu va exista niciun mesaj de confirmare și nu pot fi recuperate după ștergere.

La eliminarea pictogramelor de șters, alături de integrarea acestui gest în majoritatea funcțiilor noului iOS, face ca acest gest să poată fi repetat de nenumărate ori, de la deblocarea ecranului până la căutări efectuate pe iPad.

Mai multe informatii - Erori de activare în iMessage și FaceTime


Conținutul articolului respectă principiile noastre de etică editorială. Pentru a raporta o eroare, faceți clic pe aici.

Un comentariu, lasă-l pe al tău

Lasă comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

  1. Responsabil pentru date: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Scopul datelor: Control SPAM, gestionarea comentariilor.
  3. Legitimare: consimțământul dvs.
  4. Comunicarea datelor: datele nu vor fi comunicate terților decât prin obligație legală.
  5. Stocarea datelor: bază de date găzduită de Occentus Networks (UE)
  6. Drepturi: în orice moment vă puteți limita, recupera și șterge informațiile.

  1.   Pecasybiscuit2 el a spus

    Asta aproape m-a ajutat, dar ceea ce se întâmplă este că toate mesajele pe care le-am salvat în ultimii ani sunt salvate și îmi iau jumătate din memorie, ajută