Cum se dezactivează redarea automată a videoclipurilor din fila de pornire Youtube

Reproducerea automată a videoclipurilor pe cronologia noastră, fie pe Facebook, Twitter sau orice altă platformă a fost întotdeauna o chestiune de stare pentru mulți utilizatori. Pe de o parte, găsim utilizatori care nu pot trăi fără această opțiune și, pe de altă parte, cei care o urăsc profund deoarece rata lor de date se evaporă rapid sau pentru că nu vor să se distreze mai mult decât ar trebui.

Serviciul video de streaming YouTube, în metoda sa de plată, permite redă automat videoclipuri din fila de pornire a aplicației, o funcție care de ieri a început să fie disponibilă pentru toți utilizatorii aplicației, indiferent dacă îi plătim sau nu utilizatorilor. Dacă sunteți interesat să dezactivați această opțiune, continuați să citiți.

În mod logic, dacă ați ajuns până aici, este pentru că nu îți place această funcție și doriți să o dezactivați cât mai curând posibil. În primul rând, trebuie să aveți în vedere că această funcție ajunge treptat la toți utilizatorii și este probabil ca aceasta să nu fie încă disponibilă pe dispozitivul dvs., așa că veți fi forțați să așteptați câteva ore sau zile pentru a putea dezactiva această funcție. .

Dezactivați redarea automată a videoclipurilor pe YouTube

  • În primul rând, am deschis aplicația, mergem la imaginea avatarului / contului nostru.
  • Când faceți clic pe acesta, va fi afișată o serie de opțiuni, printre care trebuie să facem clic setări.
  • În setările aplicației YouTube, trebuie să facem clic pe reproducere Automat.
  • Apoi, faceți clic pe Redare automată pe pagina principală și selectăm dacă dorim să îl dezactivăm, să fie activat doar cu o conexiune Wi-Fi sau să fie activat întotdeauna.

Conținutul articolului respectă principiile noastre de etică editorială. Pentru a raporta o eroare, faceți clic pe aici.

Fii primul care comenteaza

Lasă comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

  1. Responsabil pentru date: Miguel Ángel Gatón
  2. Scopul datelor: Control SPAM, gestionarea comentariilor.
  3. Legitimare: consimțământul dvs.
  4. Comunicarea datelor: datele nu vor fi comunicate terților decât prin obligație legală.
  5. Stocarea datelor: bază de date găzduită de Occentus Networks (UE)
  6. Drepturi: în orice moment vă puteți limita, recupera și șterge informațiile.