FaceTime din iOS 15 vă va avertiza dacă vorbiți și sunteți dezactivat

Una dintre noutățile pe care Apple le are în iOS 15 este cea a avertizează utilizatorii în timp ce încearcă să vorbească atunci când fac un apel FaceTime și au microfonul dezactivat. Această caracteristică poate părea o prostie pentru mulți utilizatori, dar nu este.

Este un fel de memento sub forma unei notificări care permite utilizatorului primiți o alertă când apelul FaceTime este activ solicitându-vă să apăsați din nou butonul de oprire a microfonului pentru a fi auzit.

Adevărul este că modificările implementate în FaceTime sunt multe și variate în acest caz, avem una care ne permite să nu mai păcălim când suntem într-un apel FaceTime și asta este Cine nu a avut niciodată acel lucru despre vorbirea cu microfonul dezactivat într-un apel normal chiar ...

În zilele noastre, odată cu pandemia de coronavirus care afectează întreaga lume, apelurile prin FaceTime sau similare sunt foarte frecvente, astfel încât este posibil ca în timp ce vă aflați într-unul dintre aceste apeluri să fiți tăcuți și să încercați să vorbiți, odată cu sosirea iOS 15 și iPadOS 15 nu vi se va mai întâmpla sau cel puțin sistemul vă va avertiza despre asta. Ceva care ne surprinde în acest sens este că în acest moment în versiunea beta 1 a macOS Monterey nu avem această notificare disponibilă când folosim FaceTime, ne imaginăm că Apple îl va adăuga în curând în următoarele versiuni.


Conținutul articolului respectă principiile noastre de etică editorială. Pentru a raporta o eroare, faceți clic pe aici.

Fii primul care comenteaza

Lasă comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

  1. Responsabil pentru date: Miguel Ángel Gatón
  2. Scopul datelor: Control SPAM, gestionarea comentariilor.
  3. Legitimare: consimțământul dvs.
  4. Comunicarea datelor: datele nu vor fi comunicate terților decât prin obligație legală.
  5. Stocarea datelor: bază de date găzduită de Occentus Networks (UE)
  6. Drepturi: în orice moment vă puteți limita, recupera și șterge informațiile.