Nu mai este posibil să faceți downgrade la iOS 14.6

Pentru mulți utilizatori, inclusiv pentru mine, iOS 14.6 a fost o adevărată durere de cap în ceea ce privește durata bateriei. Cu iOS 14.6.1 și iOS 14.7 problema a fost rezolvată, cu toate acestea, cu noua versiune de iOS 14.7.1, întâmpin din nou aceeași problemă.

Lăsând problema cu performanța bateriei (plângând, nu voi rezolva nimic), trebuie să vorbim despre iOS 14.6, o versiune care, odată cu lansarea iOS 14.7.1, a încetat să mai fie disponibilă pe serverele Apple, adică, că dacă nu te-ai fi actualizat până acum, nu mai aveți ocazia să faceți acest lucru.

Procesul de oprire a semnării versiunilor vechi de iOS este obișnuit, deoarece Apple dorește ca toți clienții săi să folosească întotdeauna cea mai recentă versiune de iOS, astfel încât să fie protejat de vulnerabilitățile care au fost reparate în noile versiuni lansate pe piață.

Cu excepția ocaziilor rare, Apple de obicei în decurs de 2 săptămâni Înainte de a opri semnarea versiunilor anterioare, un timp mai mult decât rezonabil, astfel încât în ​​cazul detectării unei probleme cu noua versiune, utilizatorii să poată reveni la versiunea anterioară fără a fi nevoie să meargă la Apple Store.

Odată cu lansarea iOS 14.7.1 în această săptămână, am putea aproape să confirmăm acest lucru Ciclul de viață iOS 14 se încheie, deoarece aceasta va fi ultima dvs. actualizare, o actualizare care a rezolvat un număr mare de erori care au fost detectate în ultimele săptămâni.

Unele mass-media sugerează că au fost legate de Software Pegasus de la compania israeliană NSO obișnuia să spioneze tot felul de oameni, fără a fi nevoie să instalați niciun software pe dispozitivul lor.


Conținutul articolului respectă principiile noastre de etică editorială. Pentru a raporta o eroare, faceți clic pe aici.

Fii primul care comenteaza

Lasă comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

  1. Responsabil pentru date: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Scopul datelor: Control SPAM, gestionarea comentariilor.
  3. Legitimare: consimțământul dvs.
  4. Comunicarea datelor: datele nu vor fi comunicate terților decât prin obligație legală.
  5. Stocarea datelor: bază de date găzduită de Occentus Networks (UE)
  6. Drepturi: în orice moment vă puteți limita, recupera și șterge informațiile.