توهان جو WhatsApp اڪائونٽ مڪمل طور تي ختم ۽ غير فعال ڪرڻ

Whatsapp

شايد توهان پاڻ کي ڪڏهن به پنهنجي حال ۾ مليو آهي ته ڪنهن به سبب جي ڪري توهان پنهنجو فون نمبر تبديل ڪيو يا گم ڪيو / ڇڏي ويو آهي ، انهن حالتن ۾ جيڪو آپريٽر ڪندو آهي اهو نمبر جاري ڪندو آهي ۽ ڪنهن کي ٻئي کي ڏيو، هڪ شخص جيڪو حيران ٿي ويندو جڏهن انسٽنٽ ميسيجنگ جي مشهور ايپليڪيشن ايپ انايس پيج جيڪڏهن اڳوڻي پنهنجو اڪائونٽ ختم ڪرڻ وساري ڇڏيو (اڳوڻي صارف جي اڪائونٽ تائين رسائي حاصل ڪرڻ).

WhatsApp جا اڪائونٽ ڳن areيل آھن هڪ فون نمبر تي، نه ئي هڪ شخص کي ، نه ئي اي ميل ڏانهن ۽ نه ئي جسماني ڊوائيس ، هي هڪ ايس ايم ايس سان اڪائونٽ جي فعاليت جي تصديق ڪندي ۽ رجسٽريشن ۽ پاسورڊ ۽ ٻين بابت وساري ڇڏڻ وقت ، هڪ تمام وڏي سهولت فراهم ڪري ٿو ، پر اهو پڻ انهي جو مطلب آهي. هڪ امڪاني رازداري جو خطرو ڇاڪاڻ ته جيڪو ڪنهن وٽ اهو فون نمبر هجي اهو سڀ ڊيٽا ان سان ڳن canيل هجي.

توهان جو فون نمبر حاصل ڪندي ڪنهن شخص کي توهان جي WhatsApp حاصل ڪرڻ کان بچڻ لاءِ ، ا today اسين توهان کي ڏيکارڻ وارا آهيون نااهل ۽ مڪمل طور ختم ڪريو توهان جي WhatsApp کاتي چند آسان قدمن ۾.

توهان جو WhatsApp اڪائونٽ ختم ڪرڻ جو ڇا مطلب آهي؟

  • توهان جي فون نمبر ۽ توهان جي ذاتي WhatsApp ڊيٽا جو لنڪ (پروفائل تصوير ، اسٽيٽس ، چٽس ، ملٽي ميڊيا فائلون ...) ختم ٿي ويندو.
  • توهان جو رجسٽرڊ ادائگي جو طريقو واٽس اپ سرور تان هٽايو ويندو.
  • توهان جي iOS ڊيوائس ۽ iCloud ٻنهي جي ميزباني ڪيل توهان جي چالن جون ڪاپيون حذف ٿي وينديون.
  • نئين مفت WhatsApp رجسٽريشن لاءِ نمبر مفت هوندي.

احتياط

اهو سفارش آهي مقامي طور تي توهان جي iOS ڊوائيس کي بيڪ اپ ڪريو توهان جي PC يا MAC تي ، توهان جو WhatsApp اڪائونٽ حذف ڪرڻ به iCloud ۾ چٽس جو پاڻمرادو بيڪ اپ ختم ٿي ويندو آهي ۽ جيڪڏهن اسان ڪڏهن پنهنجو اڪائونٽ ٻيهر فعال ۽ پنهنجون فائلون رکون ، اسان کي انهي دستي بيڪ اپ کي لاڳو ڪرڻو پوندو.

پيروي ڪرڻ لاء قدم

1 مرحلا:

Whatsapp

اسان پنهنجي آئي او ايس ڊيوائس تي انسٽال ٿيل واٽس ايپ کي ڳوليو ۽ ان کي کوليو (اينڊرائيڊ تي لاڳو ٿيل).

2 مرحلا:

Whatsapp

اسان اپليڪيشن اندر سيٽنگن واري سيڪشن ڏانهن وڃو ۽ ”کاتي“ سيڪشن ۾ داخل ٿيو.

3 مرحلا:

Whatsapp

”کاتي“ جي سيڪشن ۾ ، منهنجو اڪائونٽ خارج ڪريو جي اختيار تي ڪلڪ ڪريو.

4 مرحلا:

Whatsapp

اسان پنهنجو فون نمبر داخل ڪريون ٿا حذف جي تائيد ڪرڻ ۽ هڪ ڀيرو ختم ٿيڻ تي اسان پنھنجي ڊيوائس مان ايپليڪيشن ختم ڪريون ٿا (اثرائتي طور تي سڀني ڊيٽا کي هٽايو وڃي جيڪي مقامي طور تي محفوظ ٿيل آهن).

هنن سادن قدمن سان اسان جو کاتو ختم ٿي ويو آھي ڪاميابي سان ۽ ايندڙ شخص جيڪو توهان جو هاڻوڪو فون نمبر حاصل ڪري ٿو ، پنهنجي اڳئين مالڪ جي ذاتي ڊيٽا جي ڪا گفتگو ، فوٽو يا قسم رکڻ کان سواءِ نئون WhatsApp صارف طور رجسٽر ٿي سگهندو.

اها صورتحال پاڻ تي لاڳو آهياهو آهي ، جيڪڏهن ڪنهن وقت ۾ اسان پنهنجو اڪائونٽ ٻيهر فعال ڪرڻ چاهيون ٿا ، اسان ائين ئي ڪرڻ لڳاسين asڻ ته اسان نوان صارف هئا ، اسان کي لازمي طور تي پنهنجو فون نمبر رجسٽر ڪرڻ ۽ ايس ايم ايس ذريعي اڪائونٽ کي فعال ڪرڻ شروع ڪرڻ يا پوئين بيڪ اپ مان سڀني ڊيٽا کي بحال ڪرڻ گهرجي .


مضمون جو مواد اسان جي اصولن تي عمل ڪري ٿو ايڊيٽوريل اخلاقيات. غلطي ڪلڪ ڪرڻ جي رپورٽ لاءِ هتي.

2 تبصرا ، پنھنجو ڇڏ

پنهنجي راءِ ڏيو

پنهنجي اي ميل ايڊريس شايع نه ڪيو ويندو. گهري شعبن سان لڳل آهن *

*

*

  1. ڊيٽا لاء ذميوار: AB انٽرنيٽ نيٽ ورڪ 2008 SL
  2. ڊيٽا جو مقصد: ڪنٽرول سپيم ، تبصرو جي انتظام.
  3. سازش: توهان جي رضامندي
  4. ڊيٽا جي ابلاغ: ڊيٽا کي قانوني ذميواري کانسواءِ ٽئين پارٽين تائين رسائي نه ڏني ويندي.
  5. ڊيٽا اسٽوريج: ڊيٽابيس اويسينٽس نيٽورڪ (اي يو) پاران ميزباني ڪيل
  6. حق: ڪنهن به وقت توهان پنهنجي معلومات کي محدود ، ٻيهر ۽ ختم ڪري سگهو ٿا.

  1.   ڀون چيو

    بلڪل ، اهو نظرياتي طور تي واٽس اپ اڪائونٽ مستقل طور تي منسوخ ٿيل آهي ڇا ...

    مسئلو اهو آهي ته عملي طور تي ، هي رانديون جيڪي چاهين ٿا اهي ڪري وٺن ٿا ... ۽ بٽ کي ساڙي ، کاتو ختم ڪرڻ کانپوءِ هفتي ، اوچتو توهان جا رابطا توهان کي ٻڌائي ٿو ته توهان ٻيهر ايپ ۾ ظاهر ٿيا. توھان ان کي چڪاس ڪريو ، ۽ يقينا ... توھان وري ظاھر ٿيا آھيو ... ifڻ ته انھن منھن ڏيڻ کان پھريائين ھڪڙو "بيڪ اپ" بحال ڪيو ھو ....

    آخرڪار منهنجي ان سبسڪرائب ڪيل درخواستن ۾ شرڪت ڪرڻ ۾ ڪافي وقت ورتو ، جيڪي انهن ڪيترن ئي هفتن کان پوءِ ڪيا ۽ ڪيترن ئي اي ميلز وڪيلن کي خطرو ، ڊيٽا تحفظ ايجنسي وغيره. انهن ڪڏهن به مون کي ناهي جواب ڏنو ڪنهن کي به نه ... پر آخرڪار انهن مون کي هميشه لاءِ ختم ڪري ڇڏيو (سمجهيو ، پر يقيناً ... ڪير knowsاڻي ٿو).

    مهرباني،

  2.   آڊريانا ويڙڪاڪ چيو

    جيڪڏهن ڪنهن وٽ آئي فون آهي ۽ چوي ٿو ته انهن کي پنهنجو اڪائونٽ منسوخ ڪرڻ گهرجي ، ڇا اهي پنهنجو پروفائل تصوير شامل ڪرڻ جاري رکي سگهن ٿا ۽ جڏهن توهان انهن کي فون ڪندا ، ڇا اهي توهان کي رنگ ٽون ڏيندا؟