FaceTime iOS 15 ۾ توهان کي ڊي willاري ٿو جيڪڏهن توهان ڳالهايو ۽ خاموش ڪيو وڃي

انهن سڀني خوبين مان هڪ جيڪو ايپل پنهنجي آئي او ايس 15 ۾ آهي اهو آهي جڏهن اهي FaceTime ڪال ڪري رهيا آهن ۽ مائيڪ خاموش ڪيو آهي ته ڳالهائڻ جي دوران خبردار ڪريو. اها خاصيت ڪيترن ئي استعمال ڪندڙن کي بيوقوف لڳي ٿي پر اها ناهي.

اهو هڪ قسم جي ياد ڏياريندڙ شڪل ۾ آهي جيڪا صارف کي اجازت ڏيندي آهي جڏهن هڪ FaceTime ڪال فعال آهي هڪ الرٽ حاصل ڪيو توهان کي مائڪرو فون گونگا بٽڻ ٻيهر ٻڌڻ لاءِ چيو.

سچ اهو آهي ته فیس ٽائم ۾ لاڳو ٿيندڙ تبديليون ڪيتريون ئي ۽ مختلف آهن هن ڪيس ۾ اسان وٽ اها هڪ آهي جيڪا اسان کي ڌڪ ڌڪڻ کي روڪڻ جي اجازت ڏي ٿي جڏهن اسان FaceTime ڪال تي آهيون ۽ اهو آهي جيڪو ڪڏهن به مائڪرو فون خاموش ڪري ڳالهائڻ بابت اها ڳالهه نه ٿو ڪري هڪ عام ڪال ۾ جيتوڻيڪ ...

اadaysڪلهه ، ڪورونا وائرس جي وبائي مرض سان جيڪو پوري دنيا تي اثرانداز ٿئي ٿو ، ڪالهه فيڪٽ ٽائم يا ان وانگر ٻيون ڪيتريون ئي لڳن ٿيون تنهن ڪري اهو ممڪن آهي ته جڏهن توهان انهن ڪالرن مان هڪ ۾ آهيو ته خاموش ٿي وڃو ۽ ڳالهائڻ جي ڪوشش ڪريو ، آئي او ايس 15 ۽ آئيپيڊس 15 جي اچڻ سان هاڻي توهان سان نه ٿيندو يا گهٽ ۾ گهٽ نظام توهان کي ڊي willاريندو. ڪا شيءِ اسان کي ان حوالي سان حيران ڪري ڇڏيندي آهي اها ته هن وقت macOS Monterey جي بيٽا 1 ورزن ۾ اسان وٽ اها اطلاع دستياب ناهي جڏهن اسان FaceTime استعمال ڪندا آهيون ، اسان اهو تصور ڪيو ته ايپل جلد ئي ايندڙ نسخن ۾ شامل ڪندو.


مضمون جو مواد اسان جي اصولن تي عمل ڪري ٿو ايڊيٽوريل اخلاقيات. غلطي ڪلڪ ڪرڻ جي رپورٽ لاءِ هتي.

تبصرو ڪرڻ جو پهريون

پنهنجي راءِ ڏيو

پنهنجي اي ميل ايڊريس شايع نه ڪيو ويندو. گهري شعبن سان لڳل آهن *

*

*

  1. ڊيٽا جو ذميوار: Miguel Ángel Gatón
  2. ڊيٽا جو مقصد: ڪنٽرول سپيم ، تبصرو جي انتظام.
  3. سازش: توهان جي رضامندي
  4. ڊيٽا جي ابلاغ: ڊيٽا کي قانوني ذميواري کانسواءِ ٽئين پارٽين تائين رسائي نه ڏني ويندي.
  5. ڊيٽا اسٽوريج: ڊيٽابيس اويسينٽس نيٽورڪ (اي يو) پاران ميزباني ڪيل
  6. حق: ڪنهن به وقت توهان پنهنجي معلومات کي محدود ، ٻيهر ۽ ختم ڪري سگهو ٿا.