Nëse shihni gabimin "Ky aplikacion nuk ndahet më me ju" mund ta rregulloni me lehtësi

gabim

Askush nuk është perfekt, aq më pak Apple. Sistemet operative të kompanisë janë zakonisht shumë të qëndrueshme dhe të sigurta, është një nga anijet kryesore të markës, por në të njëjtën kohë ato janë shumë komplekse, dhe herë pas here shfaqet një "bug" që ata shpejt i zgjidhin nga Cupertino.

Dje një nga këto gabime të kodit u shfaq në iPhone të disa përdoruesve. Kur ata përpiqeshin të ekzekutonin një aplikacion të caktuar, do të shfaqej një mesazh që thoshte se ky aplikacion nuk mund të ndahet me familjen. Për tani ndërsa Apple e rregullon atë, ekziston një "rregullim i shtëpisë".

Dje, rrjetet sociale i bënë jehonë një gabimi që ka filluar të shfaqet në disa pajisje iOS. Disa përdorues të iPhone dhe iPad janë ankuar një gabim i sistemit ndërsa përpiqen të ekzekutojnë disa aplikacione në pajisjet e tyre.

Mesazhi "Ky aplikacion nuk ndahet më me ju»Dhe atyre u kërkohet të« blejnë »përsëri aplikacionin nga App Store. Problemi duket se prek një numër të madh të përdoruesve të iPhone pavarësisht nëse ata po përdorin Family Sharing apo jo.

Hiqni aplikacionin dhe riinstalimi i tij nga App Store duket se e zgjidh problemin, por kjo çon në humbjen e të dhënaveveçanërisht nëse dikush nuk e ka të aktivizuar rezervimin iCloud. Problemi duket se prek vetëm aplikacione të zgjedhura si WhatsApp dhe YouTube, edhe pse arsyeja pse kjo po ndodh është ende e paqartë.

Zgjidhja momentale

Të shtëna në ekran

Ndiqni këto hapa për të instaluar përsëri një aplikacion pa humbur të dhënat e tij të lidhura.

Më shumë gjasa, nga Cupertino tashmë kanë vënë për të zgjidhur probleminPor ndërkohë, mund ta provoni këtë zgjidhje për të marrë WhatsApp, YouTube dhe çdo aplikacion tjetër që prodhon një gabim "nuk ndahet më me ju" për të punuar në iPhone tuaj.

  1. Hapni Cilësimet, shkoni te Të përgjithshme> Ruajtja e iPhone. Në listën e aplikacioneve që shfaqen, gjeni aplikacionin që tregon gabimin dhe klikoni te «Çinstalo aplikacionin« E qete, asnjë e dhënë nuk do të hiqet nga aplikacioni.
  2. Kthehuni në ekranin kryesor dhe trokitni lehtë mbi ikonën e aplikacionit që sapo keni çinstaluar. Pajisja juaj do t'ju njoftojë se po e shkarkon përsëri dhe do ta instalojë përsëri.

Sapo të instalohet përsëri aplikacioni, gabimi nuk do të shfaqet më dhe mund ta përdorni me të gjitha të dhënat tuaja siç keni pasur më parë.


Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.

Një koment, lëre tuajën

Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

*

*

  1. Përgjegjës për të dhënat: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
  3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
  4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
  5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
  6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.

  1.   Alexandra gusht dijo

    Shkëlqyeshëm! Gjithmonë me efikasitet! Faleminderit