Alejandro Cabrera

Dashuruar në botën e Apple dhe mrekullitë e saj, unë kam një djalë të bukur 3 vjeçar i cili është "i thatë" për iPhone. Unë punoj në biznes ndërkombëtar dhe jetoj në Santiago de Kili.

Alejandro Cabrera ka shkruar 58 artikuj që nga nëntori 2015