Imazhi i mbajtësit të vendndodhjes së Cristina Torres

Aktualisht unë jam i përkushtuar në botën e blogerëve dhe organizimin e ngjarjeve. Unë e dua internetin, dhe gjithashtu gjithçka që ka të bëjë me Apple. Më pëlqen të mësoj truket e reja të iPhone, kështu që shpresoj të zbuloj të gjitha truket që mund të gjeni në smartphone-in tuaj.

Cristina Torres ka shkruar 344 artikuj që nga janari 2014