Salla Ignatius

Përpjekja ime e parë në botën e Apple ishte përmes një MacBook, "të bardhët". Menjëherë pas kësaj, bleva një iPod Classic 40 GB. Vetëm në vitin 2008 bëra hapin tek iPhone me modelin e parë të lëshuar nga Apple, gjë që më bëri të harroj PDA-të. Unë kam qenë duke shkruar lajme iPhone për më shumë se 10 vjet. Gjithmonë më ka pëlqyer të ndaj njohuritë e mia dhe çfarë mënyre më të mirë sesa iPhone i Actualidad për ta bërë atë.