Jordi Gimenez

Jam i apasionuar pas gjithçkaje që ka të bëjë me teknologjinë dhe të gjitha llojet e sporteve. Unë fillova me këtë nga Apple shumë vite më parë me iPod Classic - kushdo që kurrë nuk kishte një nga ata që të ngrinin dorën e tyre - më parë ai tashmë ishte duke u kujdesur me të gjitha veglat teknologjike që mundi. Përvoja ime me Apple është e gjerë, por ju jeni gjithmonë gati të mësoni gjëra të reja. Në këtë botë, teknologjia përparon me të vërtetë të shpejtë dhe me Apple nuk është përjashtim. Që nga viti 2009, kur 120 GB iPod Classic erdhi në duart e mia, interesi im për Apple u zgjua dhe tjetri që erdhi në duart e mia ishte iPhone 4, një iPhone që nuk ishte më i lidhur me një kontratë me Movistar dhe deri më tani se pothuajse çdo vit shkoj për modelin e ri. Përvoja këtu është gjithçka dhe në më shumë se 12 vjet që kam qenë me produktet e Apple mund të them se njohuritë e mia janë fituar në bazë të orëve dhe orëve. Në kohën time të lirë shkëputem, por vështirë se mund të largohem shumë nga iPhone dhe Mac-i im. Ju do të më gjeni në Twitter si @jordi_sdmac