Luis del Barco

Dashnori i teknologjisë Apple që kërkon të ndajë njohuri dhe të mësojë nga të tjerët. Mundohem të vë pasion në gjithçka që bëj, kështu që shpresoj që këshillat e mia t'ju ndihmojnë të përmirësoni përvojën tuaj me iPhone tuaj.

Luis del Barco ka shkruar 400 artikuj që nga korriku 2013