Manuel Alonso

Adhurues i teknologjisë dhe Apple në veçanti. Së bashku me MacBook Pro, iPhone (dhe iPad), është shpikja më e madhe e njeriut pas zjarrit. Ju gjithashtu mund të më lexoni në Unë jam nga Mac.

Manuel Alonso ka shkruar 64 artikuj që nga qershori 2022