Miguel Hernandez

Redaktor, geek dhe adhurues i "kulturës" Apple. Siç do të thoshte Steve Jobs: "Dizajni nuk është vetëm pamja, dizajni është mënyra se si funksionon". Në 2012 iPhone im i parë ra në duart e mia dhe që atëherë nuk ka asnjë mollë që më ka rezistuar. Vazhdimisht duke analizuar, testuar dhe parë nga një këndvështrim kritik atë që Apple ka për të na ofruar si në nivelin e harduerit dhe softuerit. Larg nga të qenit "fanboy" i Apple më pëlqen t'ju tregoj sukseset, por më shumë i shijoj gabimet. Në dispozicion në Twitter si @ miguel_h91 dhe në Instagram si @ MH.Geek.