Aleks Vicente

Lindur në Madrid dhe inxhinier i telekomunikacionit. Unë jam një adhurues i teknologjisë dhe veçanërisht i gjithçkaje që lidhet me Apple. Që kur doli iPod dhe më vonë iPhone, unë kam ngatërruar botën me Apple, duke konfiguruar dhe zbuluar se si të organizoj një ekosistem të tërë, ku të gjitha produktet e mia mund të ndërlidhen.

Alex Vicente ka shkruar 97 artikuj që nga gushti i vitit 2016