Alvaro Fuentes

Gazetar i apasionuar pas veglave dhe telefonisë mobile. Unë gjithmonë qëndroj i informuar për iPhone, iPad, Apple Watch dhe MacBook Pro, kështu që qëllimi im është që të gjithë lexuesit të jenë të vetëdijshëm për lajmet.

Alvaro Fuentes ka shkruar 126 artikuj që nga gushti 2016